50529
home,page-template-default,page,page-id-50529,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Légy te is a Bóbita család tagja!

Kis családi vállalkozásként kezdtük utunkat, akkor még fiatal párként. A történetünk akkor kezdődött, amikor egy kedves ismerősünk felkért, hogy készítsünk csöppségéről néhány fényképet. Teljesen elvarázsoltak minket az apró pihék, csodás ráncocskák, és attól a pillanattól tudtuk, hogy ezzel szeretnénk foglalkozni. És megszületett a Bóbita.

Azóta rengeteg csodás ember keresett fel minket, hogy megörökítsük legszebb pillanataikat. Mi is sokat tanultunk, igyekeztünk felzárkózni a különféle kérésekhez.

Varázslatos érzéssel tölt el, amikor találkozunk olyan párokkal, akik akkor látogattak hozzánk először, amikor az első gyerkőc még a pocakban volt, majd fotózhattuk pici babaként, a keresztelőjén, első születésnapján, testvérkére várva, és most már négytagú családként jöttek el hozzánk.

Hisszük, hogy a munkánkkal értéket teremtünk, hiszen a legszürkébb hétköznapnak is megvan a maga csodája, amit mi igyekszünk megörökíteni, hogy mosolyt csaljunk sok-sok szülő, nagyszülő, családi barát és nem utolsó sorban gyermek arcára.

A kórházi partnerprogramunk is, amelyet nemrég indítottunk, épp ezt hivatott erősíteni. Így mindenki számára elérhetővé válik az, hogy újszülött babájáról profi fotók készülhessenek, ezzel csempészhetünk egy kis vidámságot a kismamák kórházban töltött napjaiba.

Minden munkánkkal azon vagyunk, hogy minél több család számára elérhetővé tegyük a szolgáltatásunkat, hogy megörökíthessük az újszülöttek első rezzenéseit, a családok egy-egy napját, örömét, különleges eseményeit, a gyermekkor és a szülővé válás csodáját. Keressetek minket bizalommal, és mi segítünk, amiben tudunk.

Légy te is a Bóbita család tagja!