A fotózásról
50634
page-template-default,page,page-id-50634,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

A fotózásról

A kórház és a Bóbita photo partnersége teszi lehetővé azt, hogy minden újszülött ingyenes babafotózást kapjon ajándékba, hogy az itt töltött idő kellemesebben teljen.

A fotózás általában kisbabád második napján történik és nagyjából 15-20 percet vesz igénybe, és ha szeretnéd Te is aktívan részt vehetsz benne. Akkor sem kell aggódj, ha kisbabád nincs még melletted egészsége érdekében, vagy épp sírós kedvében van. Fordulj bizalommal fotósainkhoz és ők mindenben segítenek, hogy igazán szép fényképek készülhessenek.

A babád fényképe még aznap felkerül a Bóbita photo és a kórház online babagalériájába, természetesen, ha te is hozzájárulsz, hogy a család többi tagja is bepillanthasson a csöppség életének első napjaiba.

Ha többet szeretnél kapni a fényképekből, mint egy ajándékkártyát, arra is van mód. Különböző fotócsomagjainkból válogathatsz, amelyet még a helyszínen megrendelhetsz akciósan, vagy látogass el webshopunkba ahol még több ajándéktárgyból válogathatsz.