Szolgáltatásaink
50538
page-template-default,page,page-id-50538,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Szolgáltatásaink

Várandós sorozat

Minimum 3, maximum 7 alkalommal várjuk stúdiónkba, hogy elegendő fénykép legyen a végső sorozathoz. Javasoljuk, hogy az utolsó kép már az újszülöttel készüljön. A legjobban tetsző stílust és beállítást kiválasztva készítjük el minden alkalommal a fotókat. Fontos, hogy a szereplők, ugyanazt a ruhát, sminket, frizurát viseljék a fotózások során. Egy alkalom általában 15 percet vesz igénybe.


Család- és gyerekfotózás

  • általában 1,5-2 óra fotózás műteremben
  • ezt a csomagot főként a többgyermekes családoknak ajánljuk
  • a fotózás során a gyermekek kerülnek előtérbe, együtt és külön-külön, természetesen a fotózás során készülhet néhány családi fotó is
  • lehetőség van többszöri átöltözésre
  • 20 retusált fénykép

Családi minifotózás

  • 30-45 perc fotózás múteremben
  • azoknak a családoknak ajánljuk ezt a csomagot, akik csak néhány közös képre látogatnak el hozzánk
  • a család minden tagja szerepel a fényképek többségén, az enyéni fényképek kevésbé kerülnek előtérbe
  • 8 retusált fénykép

Újszülött fotózás

5–14 napos korig ajánlott

Azért fontos, hogy az első két hétben fotózzunk, mert ilyenkor, még a picúrt nem zavarják a hangok és kifelyezetten szereti a pólyálást, hiszen édesanyja szorosan ölelő méhére emlékezteti.

Az ennél idősebb babáknál már nem tudjuk garantálni, hogy sikerülnek az édesen alvós, bugyolálós képek, mivel jönnek a hasfájós időszakok, hosszabb ébrenlétek, nyűgösebb napok. Akkor inkább érdemes megvárni a 3 hónapos kort, amikor a pici megemeli a fejét és tudatosan mosolyog a szülőkre.

2–3 óra fotózás

Gyakran hosszúra nyúlik a fotózás, hiszen a babának nincs még kialakulva a napirendje, ezért mi alkalmazkodunk az igényeihez.
Közbejöhetnek hosszabb etetési szünetek, pelust kell cserélni, esetleg nehéz elaltatni a csöppséget.

műtermünkben vagy otthoni környezetben

Az első időszakban kevesen mozdulnak ki a babával, ezért kérésre otthonukba látogatunk kis mobil stúdiónkkal, hogy megkönnyítsük az újdonsült szülők dolgát.

Másokat hangulatosan berendezett, az újszülött igényeinek megfelelően fűtött műtermünkben várunk.

több beállítás

A fotózás során lehetőséget nyújtunk többszöri átöltözésre. Sokszínű kellékeinkből válogathat, de örömmel fogadunk új ötleteket, saját kiegészítöket, amelyek még egyedibbé teszik az elkészült fotókat.

fotózkodás a családdal

Készülhetnek fényképek a szülőkkel együtt és külön-külön is. A nagytestvérek is fontos szerepet kapnak az új jövevény mellett.

15 retusált fénykép

A fotózás során, akár 80–120 felvétel is készülhet, ezekből a szülők kérését figyelembe véve választunk ki 15 darab képet, amelyeket a lehető leg részletesebben dolgozunk ki.

Előfordul, hogy nehéz dönteni a válogatás során ezért további fotók retusálására is van lehetőség, amire felárat számolunk.


Kismama fotózás

32–36 hetes korban ajánlott

Azért szoktuk ezt az időszakot javasolni, mivel ilyenkor kerekedik a legszebben a pocak, de még nem nehézkes a mozgás a kismamának. Természetesen vannak kivételek, hiszen minden várandósság más és más.

1–1,5 óra fotózás

A fotózás első felében igyekszünk a pár stílusára ráhangolódni, hagyunk időt hogy megszokják a lámpák fényét és a műtermi környezetet. Nem szoktuk stopperrel mérni az időt, így azok sem kell aggódjanak, akik nehezebben oldódnak fel. Fotó nélkül nem engedünk el senkit.

műtermünkben vagy más választott helyszínen

Az ár a műtermi fotózást tartalmazza. Amennyiben valaki szeretné más, szívéhez közelebb álló, helyen elkészíttetni a fotókat, arra is van lehetőség, viszont abban az esetben kiszállási díjat számolunk fel, megeggyezés szerint.

több beállítás

A fotózás során lehetőséget nyújtunk többszöri átöltözésre. Sokszínű kellékeinkből válogathat, de örömmel fogadunk új ötleteket, saját kiegészítöket, amelyek még egyedibbé teszik az elkészült fotókat.

15 retusált fénykép

A fotózás során, akár 80–120 felvétel is készülhet, ezekből az egyéni igényeket figyelembe véve választunk ki 15 darab képet, amelyeket a lehető leg részletesebben dolgozunk ki. Előfordul, hogy nehéz dönteni a válogatás során ezért további fotók retusálására is van lehetőség, amire felárat számolunk.