Despre fotografiere
50636
page-template-default,page,page-id-50636,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Despre fotografiere

Parteneriatul dintre Bóbita Photo și spitalul oferă posibilitatea ca fiecare mămică să părăsească spitalul cu o poză despre bebeluș.
Ședința are loc de obicei în a doua zi a bebelușului, și durează de obicei 15-20 de minute, și dacă dorești, poți participa și tu.

Nu-ți fă griji dacă bebelușul tău nu se află lângă tine din motive de sănătate, nici dacă este mai plângăcios. Nu ezita să contactezi fotografii noștri, ei te vor ajuta să faceți fotografii cu adevărat frumoase, în momentul potrivit.

Fotografia bebelușului tău va ajunge în aceeași zi în galeria de pe site-ul Bóbita Photo și al spitalului, astfel, o vei putea împărți cu cei dragi, să vă bucurați împreună pentru noul membru al familiei.

Dacă vrei să primești mai multe exemplare din poze, nu numai un card de cadou, poți alege din pachetele noastre, pe care o predăm personal în câteva zile, sau o livrăm la cerere prin poștă.

Dacă vrei o serie individuală sau fotografii cu frățiori, ori cauți pe cineva pentru botez sau petrecere pentru a imortaliza momentele frumoase, contactează-ne pentru rezervare.

Te așteptăm cu drag în studioul nostru, sau vă putem vizita în casa voastră, să facem ședința cât mai confortabilă.