50532
home,page-template-default,page,page-id-50532,cabin-core-1.0.2,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 
Légy te is a Bóbita család tagja!

Ne-am început cariera ca o mică întreprindere familială, ca un cuplu tânăr. Povestea noastră a început, când un prieten de-al nostru ne-a rugat, să facem câteva poze despre micuţul lor. Am fost încântaţi de pufuri mici şi riduri minunate, şi din momentul acela, am ştiut, că vrem să ne ocupăm de asta. Astfel, s-a născut Bóbita.

De atunci, am fost vizitaţi de mulți oameni minunați pentru a surprinde cele mai frumoase momente ale lor. De asemenea, am învățat multe, am încercat să răspundem diferitelor solicitări.

Este un sentiment minunat să întâlnim cupluri care ne-au vizitat prima dată când primul copil era încă în burtica mamei, după care le-am fotografiat cu noul-născut, la botez, la prima zi de naştere, aşteptând frăţiorul mic, iar ulterior, ne-au vizitat ca o familie cu patru membri.

Credem ferm, că prin munca noastră, creăm ceva valoros, fiindcă chiar şi cele mai grele zile pot aduce, la rândul lor, un miracol pe care încercăm să o surprindem, să aducem un zâmbet pe faţa părinților, bunicilor, prietenilor de familie și, nu în ultimul rând, pe fețele copiilor.

Fiecare lucrare a noastră este menită ca serviciile noastre să fie disponibile pentru cât mai multe familii posibil pentru a captura primele tresăriri ale nou-născuților, dar şi o zi de familie, bucurii, evenimente speciale, minuni ale copilăriei și a procesului de a deveni părinți. Veniţi la noi cu încredere, noi încercăm să vă ajutăm în ce putem.

Fiţi şi voi membri ai familiei Bóbita!